حمایت از کشاورزان تا تأکید بر رونق تولید

در بازدید هیئت‌مدیره شرکت دخانیات ایران از مجتمع‌های گلستان‌‌ومازندران مطرح شد:

حمایت از کشاورزان تا تأکید بر رونق تولید

سیدابوالحسن رضوی، رئیس هیئت‌مدیره شرکت دخانیات ایران، به همراه اعضای هیئت‌مدیره و معاون تولید، طی یک سفری فشرده از مجتمع‌های دخانیات گلستان و مازندران بازدید کردند.

بررسی ظرفیت‌های کشاورزی و تولیدی در گلستان

در ابتدای این سفر، هیئت‌مدیره با حضور در مجتمع دخانیات گلستان و بازدید از مزارع «باسما» و کارخانجات «قرق»، ضمن گفتگو با کشاورزان و بررسی بی‌واسطه مشکلات آنان، بر اهمیت راهبردی کشت توتون در مناطق مینودشت و دوزین تأکید کردند. رئیس هیئت‌مدیره در این بازدید، توتون‌کاران را رکن اصلی زنجیره تأمین شرکت دانست و بر ضرورت پرداخت به‌موقع مساعده‌ها و ارائه مشوق‌های مالی جهت توسعه اراضی تأکید ورزید. 
همچنین در جلسه شورای معاونین این مجتمع، با حضور اعضای هیئت‌مدیره، چالش‌های حوزه‌های تولید سیگارت و مانیپولاسیون مورد بررسی قرار گرفت.

تمرکز بر تأمین مواد اولیه و توسعه فعالیت‌ها در مازندران

هیئت‌مدیره در ادامه سفر خود، از کارخانه سیگارت‌سازی ساری در استان مازندران بازدید کرد. در این برنامه، خطوط تولید سیگارت کینگ‌سایز و انبارهای مواد اولیه، مورد ارزیابی قرار گرفت. رضوی، رئیس هیئت‌مدیره، ضمن ابراز رضایت از روند رو به رشد این مجتمع، بر «تأمین مستمر مواد اولیه» به عنوان کلید اصلی افزایش ظرفیت تولید در سال پیش‌رو تأکید کرد. 
در نشست شورای اداری این مجتمع نیز، گزارش‌های عملکرد سال ۱۴۰۴ در حوزه‌های صنعت، کشاورزی و فروش ارائه و دغدغه‌های صنفی کارکنان با حضور نمایندگان کارگری بررسی شد.
این سفر با هدف بررسی و رفع موانع تولید و تقویت زنجیره تأمین شرکت دخانیات ایران انجام گرفت.

آلبوم تصاویر